Autan kehittämään sinun ja organisaatiosi johtamista ja vaikuttavuutta — kehittymistakuulla

Toni Hinkka

Kokenut johtamisaktivisti ja vaikutusvoimannostaja.

Autan johtajia, vaikuttajia, myyjiä, asiantuntijoita ja organisaatioita moninkertaistamaan tuottavuutensa kehittämällä heidän johtamis- ja vaikuttamistaitojaan kouluttamalla, mentoroimalla, valmentamalla, puheenvuoroilla, konsultoimalla ja profiloimalla.

Seuraa minua, julkaisen aktiivisesti sisältöä vaikuttamisen taidosta, johtamisesta ja mentoroinnista. Tai ole suoraan yhteydessä, niin kohdataan.

Instagram
LinkedIn

Videoesittely

Tuskailin vuosia asiakkaideni kanssa ihmetellen miksi parhaiden ihmisten parhaatkaan strategiat eivät aina jalkaudu, parhaat tuotteet eivät mene kaupaksi, ihmiset eivät usko saati kuuntele vaikuttamispyrkimyksiämme, ura ei etene ja onni ei osu kohdalle. Tuhansia hukkaan heitettyjä kohtaamisia ja menetettyjä miljoonia.

Aloin epäillä että syy ei olekaan strategiassa vaan erityisesti siinä miten johtajat vaikuttavat johdettaviinsa. Pian sen jälkeen löysin, että on olemassa taito, joka ratkaisee asian, herättää positiivista huomiota ja rakentaa luottamusta eli vaikutusvoimaa – arjen karismaa.

Tutustu minuun ja ajatuksiini vaikutusvoimaesittelyn kautta.

Minuun saat parhaiten yhteyden sähköpostilla

toni.hinkka@cxopro.fi

Asiakkaideni todistetusti kokemia hyötyjä ovat mm. työtyytyväisyyden kasvu, johdon ja henkilöstön motivaation ja sitoutumisen paraneminen, strategian ja muutoksen toteutumisen varmistuminen ja nopeutuminen, inhimillisyyden lisääntyminen, tuottavuuden ja tuloksen selkeä paraneminen.

Valikko