Paras neuvoni johtamiseen ikinä

40  (36  alv 0 %)

  • Huippujohtajien ja mentorien parhaat johtamisvinkit
  • Käytännön ohjeet vinkkien toteuttamiseen
  • Sisältää kaikkien aikojen parhaan johtamisneuvon
Category: Tag:

Description

Kirjan ovat kirjoittaneet Toni HinkkaReino MyllymäkiJarkko Hämäläinen ja Petteri Haipus.

Kirja perustuu CxO:n mentoreiden sadoilta asiakkailtaan ja yhteistyökumppaneiltaan keräämiin neuvoihin. Kukin neuvo on ollut kertojansa paras neuvo sillä hetkellä, kun hän on sen meille kertonut. Olemme saaneet neuvoja huippujohtajilta ja sellaisiksi kasvavilta, mentoreilta, coacheilta, konsulteilta, vaikuttajilta, kirjailijoilta, historian merkkihenkilöiltä … ja myös johdettavilta!

Kaikkiaan noin 300 kerätyn neuvon joukosta on nostettu esiin ne kaikkein tärkeimmät, jotka neljä johtavaa mentoriamme ovat avanneet. Kirja lähestyy johtamista kymmenestä näkökulmasta, jotka ovat esimerkin voima, itsensä johtaminen, strategia, päätöksenteko, toteuttaminen, rehellisyys, kunnia, innostaminen, ihmisten johtaminen ja itsensä kehittäminen.

Näiden puitteissa käsiteltyjen kymmenien neuvojen lisäksi kirjassa julkistetaan se äärimmäinen – Ultimate – neuvo, jota pidämme parhaista parhaimpana neuvona johtamiseen, ikinä. Jottei neuvon löytäminen onnistuisi liian helposti, piilotimme neuvon muun tekstin joukkoon. Ohjeet neuvon löytämiseen on sijoitettu kirjan loppuun.

Kirja sopii oppaaksi niin kokeneelle johtajalle kuin johtamistyötään aloittavallekin yhtä hyvin yritystoiminnassa kuin julkishallinnossakin.

Additional information

ISBN

978-952-7044-02-5

Julkaistu

22.11.2012

Koko

Sivuja 160
A5 (148 mm x 210 mm x 10 mmm)
215g

Materiaali

Liimasidottu, pehmeät kannet

Valikko