Yhteydenotto

Toni Hinkka

etäkyborgi, vaikutusvoimannostaja, johtamisaktivisti

“Tosissaan, muttei tosiaankaan totisena”

Fun Fact: Olen ihan oikeasti kyborgi kuulolaitteineni

toni.hinkka@cxopro.fi

En ikävä kyllä voi vastaanottaa puheluita, joita ei ole etukäteen sovittu.

Sovi etäkohtaaminen helposti

Puolituntinen, joka voi muuttaa kaiken.

Keskustellaan vaikutusvoimasta, organisaatiokulttuurista, johtamisesta tai mentoroinnista. Tai mistä haluat. Sovi aika alta.
Kuka?

Etäkyborgin syntymä

Vielä pari vuotta sitten vihasin etäkokouksia. En meinannut kuulla ja harvoin myös näin mitään. Jo vartin kokous oli tuskaa ja olin sen jälkeen aivan puhki.

Sitten kaikki muuttui. Minun oli pakko siirtyä etäilemään. Ensiksi laitoin oman studioni kuntoon aluksi itsekkäistä syistä, jotta työskentely olisi edes siedettävää ja sitten jopa mukavaa. Sivutuotteena tuli laitettua kuntoon myös se, miten minut nähdään ja kuullaan yhteyden toisessa päässä.

Tämä muutti kaiken. Yht’äkkiä tapaamisten sopiminen ja kauppojen klousaantuminen saavuttivat urallani ennennäkemättömät tuottavuusluvut. Myös palaute valmennuksista ja koulutuksista parani paranemistaan. Tämän kaiken mahdollisti ihmisen ja tekniikan saumaton yhteystoiminta.

Etäkyborgi oli syntynyt.

Koska olen valmentaja ja auttaja sielultani, haluan levittää tätä uuden paremman ja tuottavamman ajan ilosanomaa kaikille halukkaille. Sovi tapaaminen kalenteristani ja kerron, miten sinäkin voit saavuttaa tämän etäihanuuden.

Toni, etäkyborgi ja vaikutusvoimannostaja

CxO Professional Oy

Sähköposti: palvelu@cxopro.fi

CxO Professional Oy
Teknobulevardi 3–5 G
01530 Vantaa

Laskut

Y-tunnus: 2697805-8
Verkkolaskuosoite: 0037257184491595
Operaattori: Basware Oyj (BAWCFI22)

CxO Professional Oy
PL 497
00026 BASWARE

Valikko