Karisma – 30 keinoa parantaa henkilökohtaista vaikuttavuutta

40  (36  alv 0 %)

  • Kirjan kaikki painokset on loppuunmyyty
  • Uusi täysin uudistettu laitos on esituotantovaiheessa
  • Uusi laitos ilmestyy kevätkesällä 2022

Out of stock

Description

Mistä joidenkin ihmisten keräämä huomio ja ihailu ovat kotoisin? Miksi toiset ihmiset ovat karismaattisia, toiset eivät? Syntyvätkö ihmiset karismaattisiksi vai voiko karismaa kehittää?

Jotkut ehkä syntyvät karismaattisemmiksi kuin toiset. Meidän kaikkein muiden onneksi karismaa voi kehittää varsin helpostikin ja sitä varten tämä kirja on tehty. Karismakirja antaa neuvoja hyödyllisten tarinoiden ja käytännöllisten harjoitusten kautta. Se käsittää karisman kahdeksan luokkaa ja kaiken kaikkiaan 30 ominaisuutta. Jokainen ominaisuus sisältää harjoituksia, joilla kyseistä ominaisuutta voi kehittää. Kirja sisältää myös karisman itsearvion sekä pohjan henkilökohtaiselle harjoitusohjelmalle.

Haluatko saada johdettavasi uskomaan sinua? Haluatko ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa? Haluaisitko, että ravintolassa natsaisi paremmin? Karisma on se väline, jolla nämä kaikki ovat paremmin saavutettavissa.

”Genressä keskeistä on erityisesti havainnollisuus, käytännöllisyys ja hyödyllisyys kohderyhmälle. Nämä kolme kriteeriä kirja täyttää, riman reilusti ylittäen.”

Teos on lähes pakkoluettavaa johtaja tai myyjälle, joka haluaa parantaa omaa karismaansa ja vaikuttavuuttaan.

Kari Angeria, Iisalmen Sanomat 24.8.2015

Lue Kari Angerian kirja-arvostelu (Iisalmen Sanomat 24.8.2015).

.

Additional information

ISBN

978-952-7044-10-0

Julkaistu

4.6.2015, 3. painos 5.3.2016

Koko

Sivuja 144
Koko A5 (148 mm x 210 mm x 10 mm)
228 g

Materiaali

Liimasidottu, pehmeät kannet

Valikko