Haluamme olla vaikuttavimmat asiantuntijat, joiden kanssa olette koskaan työskennelleet.

Vaikuttavuuden ja karismaattisen läsnäolon kehittäminen tuo mitattavia tuloksia. Perustamme toimintamme faktoihin, profilointiin ja mittareihin. Kaikella työllämme on 100 % vaikuttavuustakuu. Tutustu myös tiimiimme tällä sivulla.

Vaikuttavuuden ja karisman motivoiva kehittäjä

CxO on yksilöiden ja tiimien vaikutusvoiman kehittämiseen erikoistunut yritys. Juuremme ovat ammattimentoroinnissa ja ihmisläheisessä johtamisessa. Uskomme, että hyvin johdetut ihmiset ovat työssään onnellisia ja tuottavia. Meitä vie eteenpäin vahva motivaatio parantaa yksilöiden ja tiimien positiivista vaikuttavuutta.

Autamme asiakkaitamme monimuotoisesti koulutuksen, mentoroinnin, valmennuksen, työnohjauksen ja konsultoinnin keinoin. Luottamus, ihmisten erilaisuuden arvostaminen ja jatkuva kehittyminen ovat toimintaamme ohjaavia arvoja. Mottomme on tosissaan, mutta ei totisena. Elämme palautteesta, sillä se on ainoa tapa kehittyä!

Ammattimentoroinnin synty

Monet kohtaamamme johtajat tuntevat olonsa yksinäiseksi. On asioita, joista ei voi puhua esimiehelle, johdettaville, kollegoille, puolisolle tai ystäville. Asioita, joista haluaisi puhua samankaltaisia kokeneelle ja ehkä jopa kokeneemmallekin johtajalle, jolla on ammatillisen suhteen tuoma vaitiolovelvollisuus.

Ammattimentori on johtajan onnistumisen varmistaja. Lukkojen aukaisija, tavoitteellisuuden lisääjä ja turhan tekemisen karsija. Hän auttaa sinua tilanteeseesi parhaiten sopivilla vuorovaikutuksen työkaluilla. Ammattimentorointia on saatavilla myös tiimeille ja johtoryhmille, lähitoteutuksena sekä etänä.

2015 palvelutarjontamme oli laajentunut paljon mentorointia laajemmalle mm. koulutukseen, profilointeihin ja myös perinteiseen konsultointiin. Tyytyväiset mentorointiasiakkaat halusivat välillä meidän auttavan laajemminkin organisaatiotaan.

Mistä nimi CxO juontuu?

Helmikuussa 2010 mietimme kuumeisesti nimeä Suomen ensimmäiselle ammattimentorointiyritykselle. Jos on ihmislapselle nimen valinta vaikeaa, niin on myös yrityslapselle. Joku ehdotti etuosaksi CIO:ta (tulee sanoista Chief Information Officer, ja käytetään usein kuvaamaan tietohallintojohtajaa). Idea tyrmättiin nopeasti, koska taustani ei ollut tietohallinnossa ja kiinnostukseni osoittivat enemmän ihmisiä kuin IT-maailmaa kohtaan.

Joku toinen ehdotti, ehkä leikillään, I:n tilalle X:ää, jotta saan halutessani korvata sen sillä, miksi sitten haluaakin isona tulla. Se kolahti. Rekisteröidessäni yritystämme Patentti- ja Rekisterihallituksen palvelutiskillä virkailija kirjoitti nimen alun ensin Cxo, mutta se näytti minusta väärältä. Ehdotin, että kirjoitetaan alkuosa kaikki isolla (CXO), kuten akronyymin kuuluukin. Se näytti minusta huonolta. Ehdotin väliin pientä x-kirjainta. Schön! CxO Mentor Oy sai kasteensa. Myöhemmin palveluiden laajentuessa muutimme nimeksi CxO Professional Oy, ja CxO Mentor Oy jäi aputoiminimeksi.

Tiimi

Toni Hinkka

Päivi Vuorimaa

Vaikutusvoimavalmentajat

Tanja Meronen
Vaikutusvoimavalmentaja

Tanjasta löytyy yhdessä paketissa niin pedagogian, kouluttamisen kuin viestinnänkin taitaja. Hänen erityisosaamistaan ovat erilaisuuden ja vahvuuksien johtaminen, asiakasymmärryksen kehittäminen sekä vuorovaikutuksen ja tiimityön kehittäminen. Hän kohtaa ihmiset aidosti kiinnostuneena, sellaisina kuin he ovat.

CxO Vaikutusvoima™ -profiilin perusteella:
Vahvuus: Aitous
Kehityskohde: Itseluottamus
p. 040 756 0838

Petra Kärkinen
Vaikutusvoimavalmentaja

Petra on myynnin sparraaja, yrittäjä, käytäntöjen kehittäjä sekä monitoimialainen myynnin asiantuntija Lahdesta. Onpa joku joskus nimittänyt häntä positiiviseksi piiskaksikin.

CxO Vaikutusvoima-profiilin perusteella:
Vahvuus: Luotettavuus
Heikkous: Tunteensiirto
p. 040 745 5523

Timo Kaura
Vaikutusvoimavalmentaja

Timo on johdon ammattimentori, jolla on laaja kokemus erityisesti myynnin kehittämisestä, kasvuyrityksistä ja vaikutusvoiman valmentamisesta. Hänen vahvuutensa on eri toimialoilta kertyneen kokemuksen hyödyntäminen, jonka avulla asiakkaan kehitysloikat nousevat uusiin sfrääreihin. Timo on myös businessenkeli ja HHJ-kurssin suorittanut hallitusammattilainen, jonka sydän sykkii jatkuvalle kasvulle ja kehittymiselle.”

CxO Vaikutusvoima™ -profiilin perusteella:
Vahvuus: Luotettavuus
Kehityskohde: Vastaanottavuus

Kristiina Hätinen
Vaikutusvoimavalmentaja

Kristiina on johdon ammattimentori, jolla on laaja kokemus johtajana; uutta perustettaessa, laajentaessa sekä yritysostoin että uusia liiketoimintoja aloittamalla. Kauppakamarin HHJ hyväksytty hallituksen jäsen ja HHJ hyväksytty hallituksen puheenjohtaja -koulutukset ovat laajentaneet ymmärrystä toimitusjohtajan ja hallituksen yhteistyöstä.

CxO Vaikutusvoima-profiilin perusteella:
Vahvuus : Aitous
Kehitettävää : Läsnäolo
p. 050 550 8109

Valikko