Eroon kiusaajasta
Osa 1: Opas esimiehelle

40  (36  alv 0 %)

  • Ymmärrät, miksi jotkut ihmiset kohtelevat toisia epäasiallisesti
  • Opit valitsemaan oikean strategian tilanteen ratkaisemiseksi
  • Näet selkeän ja toteuttamiskelpoisen etenemistavan ratkaisuun

Description

Kädessäsi on ainutlaatuinen kirja. Kirjailijan aiemmalle narsistin uhrille tarkoitetulle selviytymisoppaalle on toivottu jatkoa. Kädessäsi oleva kirja onkin juuri tuo toivottu ratkaisuopas esimiehelle ja henkilöstöhallinnolle, joiden organisaatiossa on työilmapiiriä ja tuottavuutta huonontava häiriötekijä, usein narsistiksi epäilty.

Kirja sisältää selkeitä ja hyväksi osoittautuneita toimintamalleja, joilla organisaatio pääsee eroon kiusaajastaan. Ei teoriaa, vaan käytännössä koeteltuja malleja.

Kirjan kirjoittaja, johtamisaktivisti, toimitusjohtaja ja johtamisen ammattimentori Toni Hinkka on toimeksiantojensa yhteydessä kohdannut monien kiusaajanarsistien uhreja sekä auttanut organisaatioiden johtoa ja henkilöstöhallintoa tapausten ratkaisemisessa. Vuosikausien terrorille on saatu loppu.

Katso kirjan julkaisuesitys alla olevasta videosta:

Lukijapalaute:

Vain 100 sivua mutta täyttä asiaa. Kerrankin kirja, joka vastaa narsismipulmassa kysymykseen “mitä ja miten nyt teemme, jotta pääsemme pahasta”, ilman loputtomia sokeroituja tapausesimerkkejä ja psykologisia jaaritteluita. Suosituksesi ovat sellaisia joiden taustalta paistaa kokemus oikeiden tapausten onnistuneesta ratkaisemisesta. Kerrot useita menetelmävinkkejä, joita ei normaalilla elämänkokemuksella ja normaaliolosuhteiden kasvattina olisi tullut ajatelleeksi.

Kirjassa on terve asenne: jassoo, kiusaaja on olemassa ja punoo juoniaan, ilman että tarvitsee kovin syvällisesti (jälleen kerran) voivotella narsistin julmuuksia ja kauhistella hänen luonnottomia menetelmiään. Vaan toteat sopivalla tasolla perusasiat ja sitten alat latoa ohjeita pöytään. Kirjasta tuli mieleen suurille organisaatioille jaetut ytimekkäät “näin toimit kun saat puhelimessa pommiuhkauksen”.

J.N.

Additional information

ISBN

978-952-7044-52-0

Julkaistu

8.12.2020

Koko

Sivuja 102
A5 (148 mm x 210 mm)
90 g

Materiaali

Liimasidottu, pehmeät kannet

Valikko