Palvelut

Asiakkaidemme tarpeet ja palaute ohjaavat palveluidemme kehittämistä. Lue ammattimentoroinnin ja vaikutusvoimapalvelumme syntytarinat.
Autamme asiakkaitamme monimuotoisesti koulutuksen, mentoroinnin, valmennuksen, työnohjauksen ja konsultoinnin keinoin.

Johdon kehittäminen

Johtoryhmän CxO Vaikutusvoima™ -koulutus vahvistaa sekä yksilöllisiä kykyjä että luottamuksen kulttuuria ja sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen.
Mentori tukee johtajan henkilökohtaista kehittymistä. Mentorointi avaa näkökulmia ja auttaa ratkaisemaan haasteita. Älä jää johtajanakaan yksin!

Koulutukset

CxO Vaikutusvoima™ -koulutuspäivässä opit vaikuttamaan myös tunteen tasolla. Koulutuspäivä on enemmän olemistaidon kuin esiintymistaidon koulutus.
Vaikutusvoimainen neuvottelija ymmärtää neuvotteluprosessin ja pyrkii tulokseen, johon kaikki haluavat sitoutua. Vaikutusvoima on hänen salainen aseensa.
Saat valmiudet johtaa ja mentoroida ihmisiä yksilöllisesti, jotta he onnistuvat tehtävissään. Kattava businessmentorointikoulutus ainoana Suomessa!

Profiloinnit

CxO Vaikutusvoima™ -profiili mittaa ja osoittaa vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehittämiskohteet. Se on ainutlaatuinen pohja vaikuttavuutesi kehittämiselle.

Innoittavat puheenvuorot

Tilaa innostava johtoryhmän CxO Vaikutusvoima™ keynote-puheenvuoro johtoryhmällesi, hallitukselle tai muulle erityiselle ryhmälle.
Valikko