Asiakkaidemme tarpeet ja palaute ohjaavat palveluidemme kehittämistä. Lue ammattimentoroinnin ja vaikutusvoimapalvelumme syntytarinat.
Autamme asiakkaitamme monimuotoisesti koulutuksen, mentoroinnin, valmennuksen, työnohjauksen ja konsultoinnin keinoin.

Johdon kehittäminen

Johtoryhmän CxO Vaikutusvoima™ -koulutus vahvistaa sekä yksilöllisiä kykyjä että luottamuksen kulttuuria ja sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen.

Ammattimentori tukee johtajan henkilökohtaista kehittymistä. Mentorointi avaa näkökulmia ja auttaa ratkaisemaan haasteita.

Rohkeutta, työkaluja ja vaikutusvoimaa viestintään modernissa monikanavaisessa mediaympäristössä 2020-luvun edelläkävijäjohtajille ja -vaikuttajille vaikutustakuulla

Koulutukset

CxO Vaikutusvoima™ -koulutuspäivässä opit vaikuttamaan myös tunteen tasolla. Koulutuspäivä on enemmän olemistaidon kuin esiintymistaidon koulutus.

Vaikutusvoimainen neuvottelija ymmärtää neuvotteluprosessin ja pyrkii tulokseen, johon kaikki haluavat sitoutua. Vaikutusvoima on hänen salainen aseensa.

Saat valmiudet johtaa ja mentoroida ihmisiä yksilöllisesti, jotta he onnistuvat tehtävissään. Kattava businessmentorointikoulutus ainoana Suomessa!

Profiloinnit

CxO Vaikutusvoima™ -profiili mittaa ja osoittaa vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehittämiskohteet. Se on ainutlaatuinen pohja vaikuttavuutesi kehittämiselle.

Itsetuntemuksen ja muiden ymmärtämisen lisäämiseksi käytämme apuna sekä koulutuksissa että asiakastoimeksiannoissa erilaisia profilointityökaluja.

Muut palvelut

Tilaa innostava johtoryhmän CxO Vaikutusvoima™ keynote-puheenvuoro johtoryhmällesi, hallitukselle tai muulle erityiselle ryhmälle.

Oletko onnellinen työssäsi? Haluatko muutosta? Yksilöllinen uramentorointi voi olla ratkaisu sinullekin. Lue lisää!

Etsitkö tiimisi kehityspäivään toiminnallista osuutta, jossa ihmiset oppivat itsestään ja toisistaan?

Valikko