Mitä henkilötiedoillesi tapahtuu? 

Tällä sivulla kerromme, kuinka keräämme ja hyödynnämme meille annettuja henkilötietoja, kenellä on niihin pääsy, kuinka kauan säilytämme niitä ja mitä oikeuksia henkilötietonsa luovuttaneilla on. 

Rekisterin ylläpitäjä on CxO Professional Oy, Teknobulevardi 3-5 G, 01530 Vantaa. Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa ovat Toni Hinkka ja Päivi Vuorimaa p. 040 725 5562 . Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse palvelu (at) cxopro.fi. 

CxO Professional Oy on valmennus-, profilointi- ja mentorointiyritys, minkä johdosta keräämme henkilötietoja pääsääntöisesti valmennus-, profilointi-, asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Tietojen keräämisen perusteena on asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä liiketoimintavelvoitteiden täyttäminen. CxO Vaikutusvoima™ -profilointia varten keräämämme tietoa (ilman yksilöiviä tunnistetietoja) voidaan käyttää tutkimustarkoituksiin, mm. väitöskirjatutkimukseen.  

Mitä tietoja keräämme ja mistä? 

Pääsääntöisesti keräämme asiakkaidemme yhteystietoja, valmennustietoja, profilointitietoja sekä osto- ja tilaushistoriaan liittyviä tietoja. Sivustollamme käytetään evästeitä ja toimintoja, jotka keräävät tietoa verkkopalvelumme vierailijoiden toiminnasta.  

Tiedot kerätään henkilöiltä itseltään ja julkisista lähteistä. Lisäksi meillä on Asiakastieto Oy:lta kertaluonteisesti ostettu rekisteri.  

Emme luovuta henkilötietojasi eteenpäin 

Säilytämme henkilötietoja ehdottoman luottamuksellisina. Emme missään olosuhteissa luovuta tietoja kolmansille osapuolille markkinointi- tai myyntitarkoituksiin. Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä luovutamme tiedot Suomen lakien mukaisesti. Käytössämme olevien palvelutoimittajien ratkaisuista johtuen osa järjestelmien sisältämistä tiedoista saatetaan käsitellä tai säilyttää EU / ETA -alueen ulkopuolella.  

Tietojesi säilyttäminen ja poistaminen 

Säilytämme tietojasi ensisijaisesti ajan, joka on palvelun toimittamisen ja liiketoimintavelvoitteiden täyttämisen kannalta tarpeellista. Voit koska tahansa poistua uutiskirjelistalta jokaisessa viestissä olevan linkin kautta. Halutessasi tuhoamme kaikki tietosi rekisteristämme. Sinulla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja muutenkin turvautua henkilötietolaissa mainittuihin oikeuksiisi. 

Valikko