CxO Johtoryhmävalmennus

Johtoryhmävalmennus vaikuttavuustakuulla

CxO Certified Business Mentor™ ja CxO Vaikutusvoima™ -valmentajat ovat arvostettuja ja haluttuja kehittämisen kumppaneita.

Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen

Kasvata johtoryhmäsi sitoutumista ja luottamusta sekä ryhmän jäsenten yksilöllisiä kykyjä. Saat johtoryhmän, joka toimii aidosti samaan maaliin pelaavana joukkueena, luottaa toisiinsa ja pystyy kommunikoimaan ikävistäkin asioista avoimesti keskenään. Hyvin toimiva johtoryhmä kuuntelee toisiaan, kehittää yhdessä ideoita ja väittelee rakentavasti.

Kaikki valmennuksemme ovat saatavilla lähi- ja etätoteutuksena, ja myös hybridimallina. Meillä, teillä tai verkossa.

Mitä johtoryhmän valmennus voi esimerkiksi sisältää?

  • CxO Vaikutusvoima™ -profilointi ja tulkinta
  • Lähtötilanteen ja kehityksen mittaukset
  • Työpajat lähitoteutuksena, etänä tai hybridimallisesti
  • Innostava, osallistava ja vaikuttava fasilitointi
  • Sparraus ja ammattimentorointi ryhmässä ja yksilönä

Lupauksemme johtoryhmävalmennuksesta

Me lupaamme, että valmennuksen myötä toimitte sekä yksilöinä että johtoryhmänä tehokkaammin ja saatte aikaan parempia tuloksia. Kun kehitätte vaikuttavuuttanne ja keskinäistä yhteistyötänne, parannatte johtamista ja liiketoiminnan tuloksia. Ammattilaisen opastuksella valmennus on psykologisesti turvallinen ja positiivista ryhmädynamiikkaa hyödyntävä kokemus, joka energisoi ja kannustaa kehittymään.

Kokemuksia johtoryhmävalmennuksesta

Veho Oy Ab:n konsernin johtoryhmä kokoontui päiväksi Kirkkonummen Hvittorpiin kehittämään toimintaansa. Aiheena oli jokaisen henkilökohtaisen vaikutusvoiman ja sitä kautta koko johtoryhmän toiminnan vaikuttavuuden tehostaminen.

“Konkreettiset tehtävät johtivat hyvin rakentaviin henkilökohtaisiin avautumisiin, mikä tuntui vapauttavalta sekä avautujalle että ympäristölle.”
– Kenneth Strömsholm –

Haluatko nostaa vaikuttavuutesi ja johtajuutesi uudelle tasolle?

Valikko