CxO Certified Business Mentor™ -ammattimentorointi

Ammattimentori johtajan tukena

Monet johtajat potevat yksinäisyyttä: on asioita, joista ei voi puhua esimiehelle, johdettaville, kollegoille, puolisolle tai ystäville. Asioita, joista haluaisi puhua samankaltaisia kokeneelle ja ehkä jopa kokeneemmallekin johtajalle, jolla on ammatillisen suhteen tuoma vaitiolovelvollisuus.

Ammattimentorin kanssa voit sparrata johtajuuden kimurantteja kysymyksiä, strategiaa ja paljon muuta. Mitä tahansa, mikä on mielesi päällä. Keskustelumme ovat 100 % luottamuksellisia.

Palvelumme voidaan toteuttaa tapaamisina, työpajoina, webinaareina, verkkokursseina ja näiden yhdistelminä.
Meillä, teillä tai verkossa.

Ammattimentorointi on

tavoitteellinen ja järjestelmällinen keino saada asioita tapahtumaan, oivaltaen ja oppien.

Luottamuksellisuus

Olemme luottamuksellinen kumppani matkallasi kohti parempaa johtajuutta.

Tukea johtajuuteen

Kaikesta ei vain voi oman tiimin tai kollegoiden kanssa puhua. Meidän kanssamme voi.

Henkilökohtainen mentorointi johtajille ja esimiehille

Ammattimentori on johtajan onnistumisen varmistaja. Lukkojen aukaisija, tavoitteellisuuden lisääjä ja turhan tekemisen karsija. Hän auttaa sinua tilanteeseesi parhaiten sopivilla vuorovaikutuksen työkaluilla.

Henkilö- ja tiimiprofiloinnit mentoroinnin tukena

Ammattimentorin erottaa myös siitä, että hänellä on koetellut ja toimivat metodit kehittämiseen. CxO:n monipuoliset ja -ulotteiset profilointivälineet nostavat osaamisen ja kehityskohteet näkyviksi ja mitattaviksi. Käytössämme mm. CxO Vaikutusvoima™, CxO Johtaja™ ja CxO Tiimi™ -profiilit.

Valmennukset ja mentorointi johtoryhmille sekä tiimeille

Kun johtoryhmä toimii loistavasti yhteen, leviää hyvä tekemisen meininki koko organisaatioon – ja asiakkaisiin. Kun tiimissä vallitsee täydellinen luottamuksen ilmapiiri, innovointi ja vastuunkanto kukoistavat.

CxO Certified Business Mentor™ -valmennukset – Opi mentoriksi

“Paras kurssi ikinä”, on yleisin palaute valmennuksistamme. Näin opit mentoroinnin ammattilaiseksi: ammattimentoriksi tai organisaation sisäiseksi mentoriksi. Avoimille kursseille voit tulla yksin. Organisaatioille tarjoamme räätälöityjä toteutuksia.

Tilaa uutiskirje ja saat ammattivinkit johtamisen kehittämiseen suoraan sähköpostiisi.

Valikko