CxO Vaikutusvoima™ -karismavalmennus

Meille kaikille on tärkeää, että meihin ja sanomaamme uskotaan.

CxO Vaikutusvoima™ -karismavalmennus vahvistaa kykyäsi rakentaa syvää luottamusta roolistasi riippumatta. Palvelumme voidaan toteuttaa tapaamisina, työpajoina, webinaareina, verkkokursseina ja näiden yhdistelminä. Meillä, teillä tai verkossa.

Johtajana

Saat johdettavasi ja kollegasi kuuntelemaan, uskomaan ja seuraamaan sinua.

Vaikuttajana

Saat ihmiset kuuntelemaan sinua. Ottamaan sanomasi tosissaan. Valitsemaan sinut.

Myyjänä

Herätät huomion. Saat asiakkaan luottamaan sinuun ja palveluusi. Klousaat moninkertaisesti.

Uralla eteenpäin

Hän, johon rekrytoija luottaa
eniten, saa paikan.

Asiantuntijana

Sanomasi menee perille, kun tapasi kertoa asia tukee sanomaasi.

Vapaalla

Ystävystymme ja rakastumme ihmisiin, joihin luotamme vaistomaisesti.

CxO Vaikutusvoima™ -karismavalmennukset

CxO Vaikutusvoima™ -profilointi

Ainutlaatuisella 360-profiloinnilla selvitetään vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehityskohteet. Saat selkeän faktaperusteisen suunnitelman vaikuttavuutesi kehittämiseksi. Organisaatiotasolla nähdään, mitä ihmiset pitävät tärkeänä ja miten esim. johto tai myynti onnistuvat luottamuksen rakentamisessa.

CxO Vaikutusvoima™ -karismavalmennukset

Vahvasti vuorovaikutteiset, heittäytymään kannustavat ja monimuotoiset 1/2 – 2 päivän valmennukset. Paljon syvävaikutteisempaa kuin esiintymiskoulutukset. Avoimia (katso valmennuskalenteri) ja räätälöityjä toteutuksia.

Vaikuttava myynti -valmennus

Myyntityössä kyky rakentaa syvää luottamusta asiakkaaseen on ehdottomasti se kaikista keskeisin taito. Tätä ei perinteisissä myyntikoulutuksissa osata opettaa. Me valmennamme myyntinne tekemään tulosta paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Vaikuttavuustakuulla!

CxO Vaikutusvoima™ -johtoryhmille

Kasvata johtoryhmäsi sitoutumista ja luottamusta, sekä ryhmän jäsenten yksilöllisiä kykyjä. Saat johtoryhmän, joka toimii aidosti joukkueena. Joka luottaa toisiinsa ja pystyy kommunikoimaan ikävistäkin asioista avoimesti keskenään. Ryhmän, joka kuuntelee toisiaan, kehittelee yhdessä ideoita ja väittelee.

CxO Vaikutusvoima™ -pelisessiot ja -turnajaiset

Verrattoman seurapelimme avulla opitte vaikuttamisen salaisuudet hauskalla tavalla, joka tunkeutuu välittömästi selkäytimeen. Tutustutte toisiinne paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Pienille ryhmille esimerkiksi pelisessioita ja suurille joukoille turnajaisia.

CxO Vaikutusvoima™ -valmentajaksi

Sertifioidu ainutlaatuisen vaikuttavan menetelmän taitajaksi. Opi takuulla vaikuttava metodi ja työkalut, joilla lisäät kykyäsi tuottaa asiakashyötyä ja asiakkaidesi sitoutumista sinuun. Valmentajille ja henkilöstön kehittäjille. Lue lisää…

Haluatko nostaa vaikuttavuutesi ja johtajuutesi uudelle tasolle?

Valikko