CxO Vaikutusvoima™ -itsearvio
Profilointi ja tulkinta

69  (56  alv 0 %)

  • Opit tuntemaan vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehityskohteet
  • Saat takuulla toimivat neuvot vaikuttavuutesi kehittämiseksi
  • Kykenet rakentamaan luottamusta paljon aikaista paremmin

Kysy lisää meilillä tai 0400 600 789

SKU: VaVoProf360 ja tulkinta-1 Category: Tag:

Description

Ei ole sattumaa, että jotkut ihmiset vetävät menestystä puoleensa; se on vaikutusvoiman ansiota. Vaikuttavimmat henkilöt ovat heitä, joiden kanssa halutaan tehdä yhteistyötä, keiden seuraan hakeudutaan ja niitä kenen ajatuksia, ideoita, tuotteita ja palveluita ostetaan.

Osaat ja olet ammattilainen, mutta aina se ei riitä. Miten hyötyisit, jos muut kuuntelisivat sinua paremmin, kiinnostuisivat ja jopa innostuisivat esittämästäsi asiasta? Vaikutusvoimaa tarvitaan yksilönä niin yksityiselämässä kuin ammatillisesti, ja se on menestyjien salainen ase.

CxO Vaikutusvoima™ -profiili perustuu ainutlaatuiseen CxO Vaikutusvoima™ -malliin. Siinä on kahdeksan ulottuvuutta: läsnäolo, innoitus, viestintä, olemus, itsetunto, tunneäly, rohkeus ja aitous. Jokainen niistä koostuu kolmesta viiteen ominaisuudesta.

Profiloinnissa arvioit itsesi 30 vaikuttavuuteen tutkitusti liittyvän konkreettisen ominaisuuden suhteen.

CxO Vaikutusvoima™ -itsearvioprofiili osoittaa vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehityskohteet. Arvioijat voivat olla nykyisiä tai entisiä esimiehiäsi, johdettaviasi, kollegojasi tai asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi, harrastustuttujasi tms.

Vaikutusvoiman kehittäminen ei vie paljon aikaa, vaan se tapahtuu päivittäisten kohtaamisten ja toiminnan aikana. Ensin täytyy vain tunnistaa, mihin ominaisuuksiin sinun kannattaa keskittyä. CxO Vaikutusvoima™ -profiili tekee vahvuutesi ja kehityskohteesi näkyviksi. Mikä olisikaan parasta mitä voisi tapahtua, kun tunnistat omat vahvuutesi ja kehityskohteesi ja kehität ne vaikuttavammalle tasolle? Investoi itseesi ja omaan tulevaisuuteesi.

Hyödyt esimiehille:
  • Saat johdettavasi ja kollegasi kuuntelemaan ajatuksiasi, seuraamaan sinua ja innostumaan työstään.
  • Tiedät, miten johdettavat ja kollegat kokevat vaikuttavuutesi.
  • Kehityt esimiehenä ja johtajana, johdat taitavammin.

Hyödyt yksilölle:

  • Herätät sellaista vastakaikua kuin haluat. Vaikutat vahvemmin.
  • Saat ihmiset luottamaan sinuun, edustamaasi asiaan ja onnistumisprosenttisi moninkertaistuu.
  • Itseluottamuksesi ja varmuutesi kasvavat.

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat sähköpostiisi ohjeet profiloinnin tekemiseksi. Hintaan sisältyy 30 min henkilökohtainen purkusessio etänä videokokouksena. Sertifioitu valmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii purkukeskustelun ajankohdan.

Additional information

Itsearvio

Arvioit omaa vaikuttavuuttasi 30 vaikutusvoimaominaisuuden suhteen. Arvioinnin tekemiseen menee aikaasi alle 15 minuuttia.

Tulkintavalmennus

Serfifioitu valmentaja käy profiilin kanssasi läpi: mitä profiili sinusta paljastaa, vahvuudet ja kehityskohteet ja antaa sinulle selkeitä harjoitteita vaikuttavuutesi kehittämiseen. Kesto maksimissaan 30 minuuttia. Voidaan toteuttaa etäyhteyksien avulla tai tapaamisessa.

Prosessi

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostitse ohjeet itsearviolle . Kun arvio on siirtynyt tietokantaan, valmentaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse ja sovitte tulkintapalaveriajan ja -kanavan.

You may also like…

Valikko