CxO Vaikutusvoima™ 360°
Profilointi ja tulkinta

279  (225  alv 0 %)

  • Ymmärrät, miten muut näkevät vahvuudet ja kehityskohteet
  • Saat takuulla toimivat neuvot vaikuttavuutesi kehittämiseksi
  • Kykenet rakentamaan luottamusta paljon aikaista paremmin

Kysy lisää meilillä tai 0400 600 789

Tuotetunnus (SKU): VaVoProf360 ja tulkinta Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ei ole sattumaa, että jotkut ihmiset vetävät menestystä puoleensa; se on vaikutusvoiman ansiota. Vaikuttavimmat henkilöt ovat heitä, joiden kanssa halutaan tehdä yhteistyötä, kenen seuraan hakeudutaan ja niitä kenen ajatuksia, ideoita, tuotteita ja palveluita ostetaan.

Osaat ja olet ammattilainen, mutta aina se ei riitä. Miten hyötyisit, jos muut kuuntelisivat sinua paremmin, kiinnostuisivat ja jopa innostuisivat esittämästäsi asiasta? Vaikutusvoimaa tarvitaan yksilönä niin yksityiselämässä kuin ammatillisesti, ja se on menestyjien salainen ase.

CxO Vaikutusvoima™ -profiili perustuu ainutlaatuiseen CxO Vaikutusvoima™ -malliin. Siinä on kahdeksan ulottuvuutta: läsnäolo, innoitus, viestintä, olemus, itsetunto, tunneäly, rohkeus ja aitous. Jokainen niistä koostuu kolmesta viiteen ominaisuudesta.

Profiloinnissa arvioit itsesi 30 vaikuttavuuteen tutkitusti liittyvän konkreettisen ominaisuuden suhteen. Suurimmat oivallukset syntyvät siitä, kun pääset vertaamaan itsearviointiasi muiden sinusta saamaan vaikutelmaan.

CxO Vaikutusvoima™ -profiili 360 osoittaa vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehityskohteet. Kattavimman käsityksen vaikuttavuutesi vahvuuksista ja kehityskohteista saat, kun pyydät 6–12 henkilöä arvioimaan sinua. Saat tietää, millaisen vaikutelman he ovat saaneet vaikuttavuudestasi. Arvioijat voivat olla nykyisiä tai entisiä esimiehiäsi, johdettaviasi, kollegojasi tai asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi, harrastustuttujasi tms.

Vaikutusvoiman kehittäminen ei vie paljon aikaa, vaan se tapahtuu päivittäisten kohtaamisten ja toiminnan aikana. Ensin täytyy vain tunnistaa, mihin ominaisuuksiin sinun kannattaa keskittyä. CxO Vaikutusvoima™-profiili tekee vahvuutesi ja kehityskohteesi näkyviksi. Mikä olisikaan parasta mitä voisi tapahtua, kun tunnistat omat vahvuutesi ja kehityskohteesi ja kehität ne vaikuttavammalle tasolle? Investoi itseesi ja omaan tulevaisuuteesi.

Hyödyt esimiehille:
  • Saat johdettavasi ja kollegasi kuuntelemaan ajatuksiasi, seuraamaan sinua ja innostumaan työstään.
  • Tiedät, miten johdettavat ja kollegat kokevat vaikuttavuutesi.
  • Kehityt esimiehenä ja johtajana, johdat taitavammin.

Hyödyt yksilölle:

  • Herätät sellaista vastakaikua kuin haluat. Vaikutat vahvemmin.
  • Saat ihmiset luottamaan sinuun, edustamaasi asiaan ja onnistumisprosenttisi moninkertaistuu.
  • Itseluottamuksesi ja varmuutesi kasvavat.

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat sähköpostiisi ohjeet profiloinnin tekemiseksi. Hintaan sisältyy 60 min henkilökohtainen purkusessio etänä videokokouksena. Sertifioitu valmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii purkukeskustelun ajankohdan.

Lisätiedot

Itsearvio

Arvioit omaa vaikuttavuuttasi 30 vaikutusvoimaominaisuuden suhteen. Arvioinnin tekemiseen menee aikaasi alle 15 minuuttia.

Vertaisarvio

6-12 sinut tuntevaa henkilöä arvioi vaikuttavuusvaikutelmaasi suhteessa 30 vaikutusvoimaominaisuuteen. Arvioinnin tekemiseen menee heidän aikaansa alle 15 minuuttia.

Tulkintavalmennus

Serfifioitu valmentaja käy profiilin kanssasi läpi: mitä profiili sinusta paljastaa, vahvuudet ja kehityskohteet ja antaa sinulle selkeitä harjoitteita vaikuttavuutesi kehittämiseen. Kesto maksimissaan 60 minuuttia. Voidaan toteuttaa etäyhteyksien avulla tai tapaamisessa.

Prosessi

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostitse ohjeet itsearviolle ja arviointikutsun lähettämiseksi. Kun riittävä määrä arvioita on kertynyt tietokantaan, valmentaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse ja sovitte tulkintapalveriajan ja -kanavan.

Valikko