Yhteystiedot

Puhelin:  044 306 3949

Sähköposti: palvelu@cxopro.fi

CxO Professional Oy
Teknobulevardi 3–5 G
01530 Vantaa

Miten löydät perille?

Klikkaa tästä Google Mapsiin

Kävelyohjeet Aviapoliksen asemalta (Reittiopas)

Ohje autoilijalle
Seuraa lentokentän opasteita. Kun tulet Kehä III:lta (kauppakeskus Jumbon kohdilta) Lentokentäntietä pitkin, vähän ennen lentokenttää näet Technopoliksen kampuksen oikealla puolellasi.  Käänny liittymästä “tekniikka, cargo2” ylös. Tulet liikennevaloihin ja näet Technopoliksen suoraan edessäsi. Käänny vasemmalle ja heti oikealle (Nesteen huoltoasema). Aja Teknobulevardia pitkin Technpoliksen pääoven edessä olevalle parkkipaikalle.

Ohje julkisilla kulkuneuvoilla
Mikäli saavut junalla, jää pois Aviapoliksen asemalla. Nouse ylös ”Aviabulevardin suuntaan” (Tikkurilantien suunnasta saat lisäliikuntaa melkein kilometrin verran). Kun tulet ulos, käänny oikealle. Kävele Clarion-hotellin sisäänkäynnin ohi ja ylitä eteesi tuleva tie. Jatka kääntyilevää kävelytietä eteenpäin, kunnes edessäsi on valkoinen silta. Ylitä silta ja tule vasemmanpuoleisen rakennuksen päädystä (G-rappu) sisään. Olet perillä.

Useat lentokentälle menevät bussit pysähtyvät Aviapoliksen asemalla (katso yllä oleva ohje Technopolikseen), osa sitäkin lähempänä. Tarkista reittioppaasta.

Lentokentältä on Technopolikseen parin minuutin matka. Tule taksilla tai I-junalla yksi pysäkinväli Aviapoliksen asemalle.

Pysäköinti
Pääsisäänkäynnin edessä on rutkasti parkkitila . Kadun varressa on ilmaisia aikarajoitteisia paikkoja.

Sisällä / Aulapalvelut
Kampuksella on kaksi aulaa A ja G. Kummassakin aulassa on ihan mahdottoman mukavia ja ammattitaitoisia tyyppejä. He ohjaavat sinut peremmälle. Meidän toimistomme sijaitsevat ihan G-aulan vieressä, mutta voi olla, että olemme varanneet neukkarin jostain ihan muualtakin tapaamistamme varten. Aulaan siis.

Verkkolaskut

Y-tunnus: 2697805-8
Verkkolaskuosoite: 0037257184491595
Operaattori: Basware Oyj (BAWCFI22)

Paperilaskut

CxO Professional Oy
PL 497
00026 BASWARE

Valikko