CxO Vaikutusvoima™
Vaikutusvoimainen myyjä

699  (564  alv 0 %)

  • Ymmärrät luottamuksen rakentamisen rakennuspalikat
  • Osaa soveltaa luottamuksen rakentamisen taitoja myyntityössäsi
  • Saat selkeästi enemmän kontakteja ja kauppoja

Kysy lisää meilillä tai 0400 600 789

Osasto:

Kuvaus

Vaikutusvoima on myynnissä peruskivi. Jos sitä ei ole, myös onnistumiset ovat harvassa. Vaikutusvoimainen myyjä ja myyntitiimi osaa kohdata asiakkaansa, viedä asiat maaliin sekä hallita omaa myyntityötään. Tuloksekkaasti asiakkaan kokemusta unohtamatta. Kuinka palkitsevaa onkaan saada enemmän onnistumisia kuin ohi menneitä kauppoja.

Vaikutusvoimaisen myyjän oma valmennuspaketti sisältää viisi henkilökohtaista valmennuskertaa. Valmennukset toteutetaan etänä tai läsnä, sopimuksen mukaan.

Ensimmäinen valmennuskerta:

Käymme läpi CxO Vaikutusvoima™ -profiilisi ja tutkimme valmentajan johdolla vahvuuksiasi ja kehityskohteitasi. Pureudumme sinun toiveisiisi: millaisissa taidoissa tahdot kehittyä. Asetamme kehitystavoitteet ja laadimme sinulle oman kehityssuunnitelman, jossa on kolme erityistä kehitysaluetta. Kehitysalueet voivat olla vahvuuksiasi tai heikkouksiasi, tarpeesi ja tavoitteesi huomioiden. Lopuksi saat jo ensimmäiset harjoitukset, joilla kohennat karismaasi päivittäin.

Toinen valmennuskerta:

Pureudumme ensimmäiseen kehitystavoitteeseesi: käymme läpi teorian aivotutkimuksen, sosiologian ja psykologian näkökulmasta. Seuraavaksi kertaamme motivaatiosi ja sen ajurit, sekä keskustelemme kokemuksistasi ensimmäisten harjoitusten osalta. Sen jälkeen käymme läpi syventävät harjoitukset kaikilta kehityskohteen osa-alueilta ja harjoittelemme niitä yhdessä. Valmennuksen lopuksi saat taas sinulle sovitetut harjoitukset, joilla saat kasvatettua karismaasi asiakkaidesi kanssa päivä päivältä.

Kolmas valmennuskerta:

Pureudumme seuraavaan kehitystavoitteeseesi. Tällä kerralla saat uuden kehitystavoitteesi harjoitukset heti alussa, ja koko valmennus on käytännön harjoittelua. Käymme taas läpi vastaukset kysymykseen ”miksi” eri tieteenalojen teorioista. Käymme myös läpi aikaisemmat kokemuksesi ja muokkaamme henkilökohtaiset harjoitukset niiden pohjalta. Saat palautetta valmennuksen pohjalta ja vinkkejä käytännön harjoitteluun arjen myyntitilanteissa.

Neljäs valmennuskerta:

Kertaamme tähän mennessä opitun ja käymme läpi teorian viimeisestä kehityskohteestasi. Saat taas harjoitukset heti alussa, ja saat palautetta sekä kehitysvinkkejä koko valmennuksen ajan kaikkiin kehityskohteisiisi. Harjoittelun pohjalta saat käytännölliset harjoitteet asiakkaan kohtaamiseen, omaan myyntityön hallintaan sekä vinkit jatkoa varten

Viides valmennuskerta:

Ennen valmennusta saat tehdä CxO Vaikutusvoima™ -profiloinnin. Valmennuksessa kertaamme opitun lähtien motivaatiosta ja kehityskohteittesi tärkeimmistä asioista. Käymme myös läpi profiilisi ja vertaamme sitä aikaisemmin tekemääsi profiiliin.


Lopussa saat myös valmentajan kehitysvinkit vaikutusvoimasi jatkuvaan kasvattamiseen. Lisäksi teemme loistavan tarjouksen valmennuksen jatkosta. Mestari harjoittelee aina!

Valikko