RMP-motivaatioprofiili, tulkinta ja valmennus

379  (306  alv 0 %)

  • Ymmärrät, mistä sinun ja muiden motivaatio rakentuu
  • Tuottavuutesi ja onnellisuutesi kasvavat, kun kohdistat tekemisesi järkevämmin
  • Kykysi vaikuttaa muihin ihmisiin paranee, kun ymmärrät heidän motiivejaan.

Kysy lisää meilillä tai 044 306 3949

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

On vastuutonta johtaa ihmisiä, jos ei ymmärrä mikä heitä motivoi. Edes itsensä johtaminen ei onnistu ilman omien motiivien ymmärtämistä

Näin lausui eräs johtaja, joka tutustui Reiss Motivaatioprofiiliin.

Elämäämme määrittävät 16 perustarvetta eli motiivia. Ne ovat aines, josta meidät on tehty ja joka antaa tarkoituksen ja merkityksen olemassaolollemme.

Kaikilla on nämä 16 perustarvetta, mutta yksilöt asettavat ne erilaiseen tärkeysjärjestykseen. Sitä, millaiseen tärkeysjärjestykseen yksilö asettaa 16 perustarvetta, kutsutaan “Reiss Motivaatioprofiiliksi” (engl. Reiss Motivation Profile®), lyhyesti  RMP. Se kertoo ihmisen persoonallisuuspiirteistä ja ydinarvoista.

Motivaatioprofiilin käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset. Yksityishenkilöt saavat siitä tukea esimerkiksi oman elämän valintatilanteisiin, urasuunnitteluun, hyvinvoinnin ja tasapainon lisäämiseen, motivoitumiseen ja innostumiseen, parisuhde- tai perhedynamiikan kehittämiseen.

Työelämässä motivaatioprofiilia käytetään mm. esimiestyössä ja johtamisessa, rekrytoinnissa, organisaatiomuutoksissa, työhyvinvoinnin ja työkulttuurin rakentamisessa sekä yksilöllisessä ohjaamisessa ja valmentamisessa – kaikkialla missä halutaan panostaa hyvinvointiin, merkitykselliseen tekemiseen sekä hyviin tuloksiin. Tarpeesta riippuen voimme rakentaa niin yksilö-, pari-, tiimi- kuin  organisaatioprofiileja.

Motivaatioprofiililla on vahva kytkentä CxO Vaikutusvoima™ -profiilin ja valmennuksen kanssa. Kun vaikuttavuuden kehittäminen tehdään motivaatioiden pohjalta, muutoksesta tulee varmempi ja vahvempi. Toisten ihmisten motivaatioiden monimuotoisuuden ymmärtäminen taas auttaa kohdistamaan vaikuttamistavat oikein ja yksilöllisesti. Esimerkiksi idealistille ja realistille tekemiset kannattaa perustella hyvin eri tavalla.

Yksittäisen profiilin ja sen tulkinnan voit tilata tästä. Mikäli tarvitset profiilin isommalle ryhmälle, ole yhteydessä: palvelu@cxopro.fi.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiviestin, jossa on linkki profiilin tekemiseen ja kalenteri tulkinta-ajan varaamiseksi.

Valikko