Ale!

CxO Vaikutusvoima™
Etäjohtamisen valmennus

895  (722  alv 0 %)

  • Ymmärrät, mitkä ovat johtamisen perusperiaatteet etätyöskentelyssä
  • Ymmärrät, mitä mahdollisuuksia ja rajoitteitta etätekniikka tuo
  • Opit hyödyntämään vuorovaikutteisia ja osallistavia etäkokousmetodeja

Kysy lisää meilillä tai 0400 600 789

Osasto:

Kuvaus

Valmennuksen tavoite: Valmennuksen jälkeen osallistuneilla on selkeästi nykyistä parempi kyvykkyys johtamiseen etäisyydestä riippumatta.

Valmennus toteutetaan kolmena kolmen tunnin koulutuksena etäkoulutusvälinein. Etänä, koska näin myös välineiden hyödyntäminen tulee kuin itsestään tutummaksi.

Etäkokoontumiskertojen (á 3 h) teemat:

  1. Miten johtaminen muuttuu etäisyyden kasvaessa? Mitä muutoksia tämä aiheuttaa johtajan ja koko organisaation kyvykkyysvaateisiin (järjestelmät, prosessit, organisointi, työkalut, osaaminen ja kulttuuri).
  2. Vaikuttaminen läsnä ja etänä. Tässä hyödynnetään CxO Vaikutusvoima™ ja CxO EtäVaikuttaja™ -malleja sekä näihin tuotettua laajaa eLearning-materiaalia, joita osallistujat käyvät läpi koulutuskertojen välillä.
  3. Edellisten koulutuskertojen opit nivotaan yhteen. Varmennetaan opitun sisäistäminen testillä ja käytännön havainnointina. Laaditaan osallistujille henkilökohtainen kyvykkyyskartta ja kehityssuunnitelma.

Kokoontumiskerrat sovitaan ilmoittautuneiden kanssa siten, että ne sopivat kaikkien osallistujien kalenteriin. Kerrat noin viikon välein. Vuorovaikutuksen ja henkilökohtaisen opastuksen vaikuttavuuden varmistamiseksi yhden ryhmän maksimikoko on kahdeksan henkilöä. Jos organisaatiosi kaipaa muunlaisia järjestelyitä tai räätälöintiä, ota yhteyttä palvelu@cxopro.fi. 

Valmennukseen sisältyy etäopiskeluna suoritettavat verkkokurssimateriaalit (videoita, artikkeleita ja tehtäviä):

  • Etääntyneisyyden ajan johtaminen (12-osainen, yhteensä n. 6 h)
  • CxO Vaikutusvoima™ -verkkokurssi (40-osainen, yhteensö n. 5 h)
  • CxO EtäVaikuttaja™ -verkkokurssi (25-osainen, yhteensä n. 2 h)

Valmennus sisältää kirjallisen ja näyttökokeen. Valmennuksesta saa CxO EtäJohtaja™ -sertifikaatin.

Valikko