CxO Vaikutusvoima™ -profiili mittaa vaikuttavuuttasi

Miten vaikutusvoimaa voi mitata?

CxO Vaikutusvoima™ -profiili perustuu ainutlaatuiseen CxO Vaikutusvoima™-malliin. Siinä on kahdeksan ulottuvuutta: läsnäolo, innoitus, viestintä, olemus, itsetunto, tunneäly, rohkeus ja aitous. Jokainen niistä koostuu kolmesta viiteen ominaisuudesta, joita verkkoympäristössä arvioidaan.

Profiloinnissa arvioit itsesi 30 vaikuttavuuteen tutkitusti liittyvän konkreettisen ominaisuuden suhteen. Suurimmat oivallukset syntyvät siitä, kun pääset vertaamaan itsearviointiasi muiden sinusta saamaan vaikutelmaan (CxO Vaikutusvoima™ -360 profiili). Tähän mennessä noin 2500 ihmistä on arvioinut oman vaikuttavuutensa ja noin 1000 ihmistä on arvioinut jotakuta toista.

CxO Vaikutusvoiman kahdeksan ulottuvuutta

CxO Vaikutusvoima™ -profiili / itsearviointi antaa käsityksen, mistä on kyse

Arvioimalla itse oman vaikuttavuutesi helppokäyttöisellä verkkopohjaisella työkalulla saat käsityksen, mistä asioista vaikuttavuus koostuu. Vertaamme itsearviointiasi kaikkien vastanneiden keskiarvoon. Profiilisi on lähtökohta vaikuttavuutesi kehittämiselle.

CxO Vaikutusvoima -profiili / itsearviointi maksaa 77 € + alv. Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat linkin itsearviointia varten. Vastattuasi profiilisi ei vielä samantien kilahda sähköpostiisi, sillä meillä kestää pari työpäivää työstää profiilisi. Maltathan odottaa! Kaikki profiloinnit sisältävät harjoituspäiväkirjan, joka ohjaa sinua valitsemiesi ominaisuuksien kehittämisessä eteenpäin.

Tilaa CxO Vaikutusvoimaprofiilisi (itsearviointi) tästä: marja-leena.tikkanen@cxopro.fi tai 045 311 4056.

CxO Vaikutusvoima™ -profiili /360 osoittaa vaikuttavuutesi vahvuudet ja kehityskohteet

Kattavimman käsityksen vaikuttavuutesi vahvuuksista ja kehityskohteista saat, kun pyydät 6–15 henkilöä arvioimaan sinua. Saat tietää, millaisen vaikutelman he ovat vaikuttavuudestasi saaneet.  Arvioijat voivat olla nykyisiä tai entisiä esimiehiäsi, johdettaviasi, kollegojasi tai asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi, harrastustuttujasi tms.

CxO Vaikutusvoima -360-profiili maksaa 230 € + alv. Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat ohjeet profiloinnin tekemiseksi. Hintaan sisältyy 45 min henkilökohtainen purkusessio Vantaan Technopoliksessa tai puhelimitse. Kaikki profiloinnit sisältävät harjoituspäiväkirjan, joka ohjaa sinua valitsemiesi ominaisuuksien kehittämisessä eteenpäin.

Tilaa CxO Vaikutusvoimaprofiilisi (360) tästä: marja-leena.tikkanen@cxopro.fi tai 045 311 4056.

Esimerkkiprofiilissa kiinnostavinta ovat erot

Alla näet esimerkkihenkilön profiiin yhteenvetosivusta. Se kuvaa henkilön vakuuttavuutta karkealla tasolla. Keltainen viiva kuvaa henkilön omaa arvioita, sininen muiden hänestä saamaa vaikutelmaa. Kaikissa profiileissa näkyy vertailu parin tuhannen vastaajan viiteryhmään.

CxO Vaikutusvoima™ 360-profiili

Kuvassa näet yhteenvedon esimerkkihenkilön CxO Vaikutusvoima -360-profiilista . Profiili sisältää lisäksi yhteenvedon 30 ominaisuuden suhteen.

Vaikutusvoima kasvaa systemaattisella harjoittelulla

Osa asioista korjaantuu välittömästi, kun ne ensin tiedostaa — esimerkiksi puheen ja sanattoman viestinnän ristiriidat. Jotkut vaikutusvoiman osa-alueet sen sijaan vaativat systemaattista harjoittelua, jotta ne siirtyvät automaatiotasolle ja niistä tulee luontevia. Harjoitteet ovat yksinkertaisia ja niitä voi harjoitella arkisissa tilanteissa.

Saat tueksesi harjoituspäiväkirjan ja maksuttoman vlogisarjan. Halutessasi voit täydentää oppimateriaalia verkkokurssin aineistoilla.

Kun haluat tehokkaan startin vaikutusvoimaasi vahvistamiseen, tule mukaan päivän vaikutusvoimakoulutukseen! Tutustu koulutukseen.

Valikko