CxO Certified Business Mentor™ -kurssi – Opi tekemään tähtiä!

Mentorointi kuuluu moderniin johtajuuteen. Kahdeksan etäpuolikaspäivää), neljä profilointia, kuusi henkilökohtaista mentorointi-istuntoa. Kurssi antaa valmiudet johtaa ja kohdella ihmisiä yksilöllisesti, jotta he onnistuvat tehtävissään ja kasvavat täyteen potentiaaliinsa. Kattava businessmentorointikoulutus ainoana Suomessa!

Luottamus luo edellytykset oppimiselle ja kehittymiselle

Koulutuksen ryhmät ovat pieniä ja keskustelevia. Luottamuksen ilmapiiri luo otollisen oppimisympäristön. Välitehtävinä pääset mentorisi kanssa ratkomaan oikeita kehityskohteitasi kolmessa mentorointi-istunnossa. Toimit itse myös mentorina kolmessa istunnossa ja sovellat koulutuksessa oppimaasi käytäntöön.

Kurssilla on kahdeksan puolikasta lähiopetuspäivää, joihin osallistuminen on välttämätöntä. Näiden väliin sijoittuvat mentorointiharjoitukset. Koulutus kestää 12-16 viikkoa riippuen osallistujien aikatauluista ja kurssin sijoittumisesta kalenterivuoteen. Painotus on käytännönläheisyydessä ja sovellettavuudessa.

Koulutuksen jälkeen

  • Ymmärrät, että ihmisten potentiaalin esiin saamiseksi ihmisiä johdetaan ja kohdellaan yksilöllisesti, ei kuten sinua itseäsi
  • Tiedostat henkilökohtaisen vakuuttavuutesi vahvuudet, heikkoudet ja kehittämiskohteet; sinulla on kehittämissuunnitelma ja käytännölliset harjoitteet
  • Tiedät viestintä- ja vuorovaikutustyylisi ja pystyt tunnistamaan erilaisia vuorovaikutustyyppejä lähiympäristössäsi
  • Ymmärrät, mitä asiat saavat sinut syttymään. Opit, että ihmiset motivoituvat ja saavat energiaa erilaisista asioista
  • Tiedostat oman johtajuutesi vahvuudet ja kehittämiskohteet
  • Ymmärrät ammattimaisen mentoroinnin tavoiteasetannan, prosessin ja perustyökalut
  • Sinulla on omakohtaista kokemusta mentoroinnista – sekä mentorina että aktorina. CxO:n mentoroinnin parhaiden käytäntöjen lisäksi olet oppinut myös muiden kokemuksista
  • Olet tullut tietoisemmaksi osaamisestasi, hiljaisesta tiedostasi ja miten niitä voi siirtää muille
  • Olet oikeutettu käyttämään CxO Certified Business Mentor™ -nimikettä

Voit ostaa kurssiin erikseen lisäpalvelun, jolloin tulemme perehdyttämään organisaatiosi (esimies, muu organisaatio) toimimaan kanssasi yhteen toimintatyylien, motivaatiotekijöiden ja kehittymisen näkökulmista.

Käynnistämme koulutuksen, kun ryhmä on koossa. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä paremmin pystymme huomioimaan aloituspäivätoiveesi. Loput seitsemän päivää sovitaan yhdessä ensimmäisenä päivänä.

Ilmoittaudu tai kysy lisää 044 306 3949 tai  palvelu@cxopro.fi 

Päivä

kesä 07 2019
Expired!

Aika

Loput kolme koulutuspäivää sovitaan ryhmän kesken ensimmäisenä päivänä
09:00 - 16:00

Hinta

2,870.00€

Sijainti

Teknobulevardi 3-5
Vantaan Technopolis

Kouluttajat

Valikko