Onko sinulle tullut olo, että viestiäsi ei ymmärretä? Samanaikaisesti viestintä eri muodoissaan on oleellinen osa työtäsi. Henkilöbrändäys ja monikanavainen jatkuvasti muuttuva mediaympäristö lisäävät viestinnän haasteita.

Meille kaikille tulee hetkiä, jolloin viestintä tuottaa suoranaista
stressiä ja tuskaa. Kun alamme tuskailla, viestintä alkaa tökkiä. Kärsijöinä ovat johdettavat, bisnes, perhe – ja ennen kaikkea me viestijät itse.

Monesti tuska tulee siitä, että me annamme pelkojemme ohjata toimintaamme. Pelkäämme, että meille nauretaan, meitä ei oteta vakavasti tai meitä pidetään osaamattomina.


Pahimmillaan pelko aiheuttaa vaikenemista – et saa edes mahdollisuutta vaikuttaa. Kehnotkin viestijät voittavat hänet, joka ei edes osallistu!

Onnistunutta viestintää ja sen kautta kasvavaa vaikutusvoimaa voi oppia, vieläpä helposti. Aloita opiskelu heti, pienin askelin. Neuvoillamme astelet rohkeasti viestinnän lähtöviivalle olitpa sitten johtaja, vaikuttaja, yrittäjä tai oman alasi asiantuntija.

Kuuntele webinaaritallenne (30 minuuttia) tästä>>

Webinaarissa äänessä ja neuvoja antamassa ovat vaikutusvoimavalmentaja, johtamisen ammattimentori Toni Hinkka ja viestintävalmentaja, päätoimittaja Jarkko Ambrusin.

Kun haluat enemmän kuin webinaarin neuvot 

Tutustu edelläkävijäjohtajille ja -vaikuttajille sekä kaikille oman alansa asiantuntijoille suunnattuun Alaston viestintä -koulutukseemme tästä.

Sieltä voit lukea lisää myös Jarkon ja Tonin osaamisista.

Kun haluat kysyä lisää tai tilata koulutuksen omalle organisaatiollesi, ole yhteydessä Toni Hinkka, 044 306 3949 tai palvelu@cxopro.fi.

 

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.
Valikko