Share |

CxO Henkilökohtainen Vakuuttavuusprofiili

CxO Vakuuttavuus- eli karismaprofiili auttaa tunnistamaan vakuuttavuuden nykytilanteen, priorisoimaan kehityskohteet ja mittaamaan kehittymisen. Profiili toteutetaan itsearviona tai 360-arviona. Profiili toimii kaiken kehittämisen lähtökohtana.

Profiili kattaa 30 vakuuttavuuteen tutkitusti vaikuttavaa ominaisuutta, joihin jokainen voi itse vaikuttaa. Kartoitus tehdään helppokäyttöisellä verkkopohjaisella työkalulla.

Vakuuttavuutesi itsearviointi

Lähtökohtana on tiedostaa, mistä vakuuttavuutesi muodostuu sekä nykytilasi kartoitus. Itsearvioinnin avulla voit selvittää, millaisena pidät henkilökohtaista vakuuttavuuttasi. CxO Karismaprofiili osoittaa itsearvointiisi pohjautuen vakuuttavuutesi vahvat ja kohdat sekä vertailun yli tuhannen vastaajan viiteryhmään. Asiakastulosteesta näet vakuuttavuutesi muodostumisen 30 ominaisuuden suhteen. Siihen sisältyy myös harjoituspäiväkirja, joka ohjaa sinua valitsemiesi ominaisuuksien kehittämisessä eteenpäin.

Itsearviointiin perustuvan Henkilökohtaisen Vakuuttavuusprofiilin hinta on 58,90 € +alv 24 % (yht. 73 €). Varmista, että tilauksesi tietoihin tulee sähköpostiosoitteesi, sillä se toimii profiilisi tunnisteena. Tilauksen vastaanoton jälkeen lähetämme sinulle linkin itsearviointia varten. Henkilökohtaisen CxO Vakuuttavuusprofiilisi saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman työpäivän toimitusajalla.

Ole yhteydessä CxO:hon profiilin tilaamiseksi!

Vakuuttavuutesi 360-arviointi

Kattavamman käsityksen vakuuttavuudestasi saat, kun pyydät sinut tuntevat ihmiset arvioimaan vakuuttavuuttasi – millaisen vaikutelman he ovat sinusta saaneet. Voit nimetä 6-12 ihmistä, jotka voivat olla nykyisiä tai entisiä esimiehiäsi, johdettaviasi, kollegojasi tai asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi, yhdistystuttujasi tms.

Henkilökohtaisen Vakuuttavuusprofiilin (360) hinta on 185,50 € +alv 24 % (yht. 230 €). Varmista, että tilauksesi tietoihin tulee sähköpostiosoitteesi, sillä se toimii profiilisi tunnisteena. Tilauksen vastaanoton jälkeen lähetämme sinulle linkit itsearviointia ja 360-arviointia varten.

Ole yhteydessä CxO:hon profiilin tilaamiseksi!

Kuvasta näet vakuuttavuuden kahdeksan ulottuvuutta ja esimerkkihenkilön 360 arviointiin perustuvan profiilin. Asiakastulosteesta näet lisäksi vakuuttavuutesi muodostumisen 30 ominaisuuden suhteen - itsesi ja muiden arvioimana. Siihen sisältyy myös harjoituspäiväkirja, joka ohjaa sinua valitsemiesi ominaisuuksien kehittämisessä eteenpäin.

Vakuuttavuus_-karismaprofiili.png