Katso alle kolmen minuutin video. Tekstityksen saat tekstitys-nappulasta oikeasta alakulmasta.

Keijo löysi sisäisen reaktorinsa

Keijo oli surullinen, hyvin surullinen. Hän yritti ihan hirveästi, mutta onni ei vain ollut tullakseen. Mitä enemmän Keijo yritti, sitä onnettomammaksi hän muuttui. Hän teki kaiken, mitä katsoi tarpeelliseksi tehdä ja tämän jälkeen vielä senkin, mitä hän oletti muiden häneltä edellyttävän. Yrittämisahkeruuden puutteesta häntä ei ainakaan voinut syyttää.

Vaikka Keijo kuinka teki, hän ei saanut arvostusta osakseen. Ennemminkin vaikutti siltä, että monet alkoivat karttaa häntä. Ehkä siksi, että hän oli usein väsynyt ja ärtyisä. Tämän hän huomasi jo itsekin.

Eräänä päivänä Keijolla meni kuppi nurin. Mitta tuli täyteen. Hän päätti, että ennen kuin hän tekee yhtään mitään, hän tekee mielessään mentorinsa neuvoman tuplatriplatarkastuksen.

Tuplatriplatarkastus menee näin:

  • Onko tehtävä omien arvojeni mukainen?
  • Onko tehtävästä hyötyä sille, mitä haluan olla?
  • Onko tehtävästä hyötyä niille ihmisille, jotka ovat minulle tärkeitä?

Yllä olevasta kolmen kohdan listasta vähintään kahteen pitää tulla myöntävä vastaus, jotta homma kannattaa tehdä. Muuten se vain kuluttaa energiaa niiltä asioilta, jotka oikeasti ovat tärkeitä. Väärien asioiden tekeminen on vakava rikkomus omaa ihmisarvoa kohtaan.

Näin Keijo alkoi päivä päivältä tehdä enemmän asioita, jotka tuottivat hänelle mielihyvää ja antoivat energiaa ja vähemmän asioita, jotka vain kuluttivat. Ei mennyt kauaakaan, kun Keijo alkoi olla sellainen energiapakkaus, josta liitti latinkia myös muille. Keijo alkoikin olla varsin haluttua seuraa.

Mitä on energia?

Energia tarkoittaa sitä, sinussa on virtaa ja se lataa ihmiset ympärilläsi.

Miksi energia on tärkeää?

Voit karrikoiden olla energiasyöppö tai energian lähde muille ihmisille. Syöppöys ei paranna kenenkään vetovoimaa. Päinvastoin.

Miten varmistat, että olet energian lähde

Vähennä, tai jos mahdollista luovu, kaikesta, mikä vain kuluttaa energiaasi. Eniten energiaa kuluttaa kaikki omien arvojen vastainen toiminta tai liiallinen vasta-arvoisten kanssa hengailu.

Lisää, tai jos mahdollista maksimoi, kaikki sellainen tekeminen, joka sytyttää sinut. Hakeudu enemmän sellaisten ihmisen seuraan, joiden kanssa jaatte samat arvot.

Lienee väistämätöntä, että tällainen energisoituminen tuottaa myös syvää onnellisuutta sinulle ja läheisillesi.

Toni, vaikutusvoima-aktivisti


Tilaa vinkit vaikuttavuudesta ja johtajuudesta:

  • Emme roskapostittele. Emme luovuta tietojasi . Voit koska tahansa peruuttaa.

 

P.S. Seuraavat CxO vaikutusvoima™ -koulutukset:

torstai 20 elokuun
tiistai 22 syyskuun
No event found!
Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.
Valikko