4 vinkkiä, jotka saavat viestisi lentoon

Ilmoittaudu webinaariin tästä!

Onko sinulle tullut välillä olo, että viestiäsi ei ymmärretä?

Onko sinulla tällainen olo aika usein? Ei hätää. Meille kaikille tulee hetkiä, jolloin viestintä tuottaa suoranaista stressiä ja tuskaa. Kun alamme tuskailla, viestintä alkaa tökkiä. Kärsijöinä ovat johdettavat, bisnes, puolisot, lapset, koira – ja ennen kaikkea me viestijät itse.

Monesti tuska tulee siitä, että me annamme pelkojemme ohjata toimintaamme. Pelkäämme, että meille nauretaan, meitä ei oteta vakavasti tai meitä pidetään tumpeloina.

Pahimmillaan pelko aiheuttaa vaikenemista; et saa edes mahdollisuutta vaikuttaa. Kehnotkin viestijät voittavat sinut, jos et edes osallistu.

Ei hätää. Onnistunutta viestintää ja sen kautta kasvavaa vaikutusvoimaa voi oppia, vieläpä helposti. Tärkeintä on aloittaa opiskelu heti, koska mestari harjoittelee aina! Neuvoillamme astelet rohkeasti viestinnän lähtöviivalle.

Osallistu ilmaiseen webinaariimme, jossa kerromme neljä helppoa vinkkiä pelottomampaan ja vaikutusvoimaisempaan viestintään alati muuttuvassa maailmassa. 

Vaikka aika ei sinulle sopisikaan rekisteröitymällä webinaariin saat webinaarista tallenteen, jonka voit katsoa koska tahansa. Lisäksi jokainen rekisteröitynyt saa maksutta ”Vaikutusvoimaisen viestijän askelmerkit” -oppaan.

Puolen tunnin webinaarissa ovat äänessä johtamisaktivisti Toni Hinkka ja viestintämentoraatti Jarkko Ambrusin.

Rekisteröidy ilmaiseen webinaariin tästä!

 

Valikko