Veho Oy Ab:n konsernin johtoryhmä kokoontui päiväksi Kirkkonummen Hvittorpiin kehittämään toimintaansa. Aiheena oli jokaisen henkilökohtaisen vaikutusvoiman ja sitä kautta koko johtoryhmän toiminnan vaikuttavuuden tehostaminen. Päivää luotsasi Toni Hinkka CxO Professional Oy:stä.

Kenneth Strömsholm ideointikravatissaan

Vehon toimitusjohtaja Kenneth Strömsholm:

”Tunnelman rakentaminen onnistui erinomaisesti; viidessä minuutissa koko johtoryhmä oli sisällä teemassa ja sen jälkeen päivä vei mennessään. Tapahtumien ja kehityspäivien onnistumisessa on lopulta aina kyse tunnelmasta.

Päivä eteni intensiivisesti ja rennon vapautuneesti. Yleensä ei tunnu hyvältä, jos on pelko mokata kollegoidensa seurassa, mutta CxO:n lähestymistapa auttoi meitä arvioimaan toisiamme luonnollisella tavalla ja todella rehellisesti. Konkreettiset tehtävät johtivat hyvin rakentaviin henkilökohtaisiin avautumisiin, mikä tuntui vapauttavalta sekä avautujalle että ympäristölle.

CxO:n vaikutusvoimapelillä oli iso rooli päivän onnistumisessa. Peli ja pelaajien roolit, ’name of the game’, avautuivat heti ensimmäisellä kierroksella. Kierros kierrokselta johtoryhmäläistemme vaikutusvoima kasvoi silmissä. Jokaisen karismaämpäri täyttyi karismahelmistä. Pelissä oli sopivassa määrin kilpailuhenkeä ilman, että kilpailu otti ylivaltaa.

Meille syntyi suorastaan himo pelata lisää ja lisää, jotta kykenisi suoriutumaan vielä paremmin. No, pelit jatkuvat, koska jokainen sai kotiin viemisikseen oman painoksensa Veholle strategian ja arvojen pohjalta räätälöidystä vaikutusvoimapelistä.

Minulla on CxO:n ammattimentoroinnista erinomaisia kokemuksia suoraan ja välillisesti useiden Vehon johtajien kehittymisen tukena useiden vuosien ajalta.

Suosittelen lämpimästi CxO:n Johtoryhmän Vaikutusvoima -konseptia ja ammattimentorointia.”

Kenneth Strömsholm

Valikko