Marja-Leena Tikkanen

Marja-Leena Tikkanen innostuu saadessaan auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä oivaltamaan potentiaalinsa, kehittämään osaamistaan sekä saavuttamaan tavoitteensa. Syksystä 2015 lähtien hän on toiminut CxO:ssa kehitystunnustelijana asiakasrajapinnassa palvelukonseptien kehittämisen parissa. Vaikutusvoimakonseptin kanssakehittäjän ja kouluttajan saappaat ovat tahdittaneet askeliansa vuodesta 2016 lähtien. Hän vastaa CxO Vaikutusvoima™ -profiloinneista ja toimii koulutuksissa ja asiakastilaisuuksissa pelinjohtajana.

Marja-Leena saa virtaa auttaessaan ihmisiä oivaltamaan oman osaamisensa kirjoa ja vahvuuksia, motivaationsa lähteitä ja vakuuttavuutensa ytimiä. Hän on vakuuttunut, että  muutokseen tarvittavat voimavarat löytyvät ihmisestä itsestään, kunhan ne vaan tiedostaa. Erilaiset profilointityökalut ja niiden luottamuksellinen läpikäynti usein avaavat uusia näkökulmia. Itsensä johtaminen, oman polun oivalluttaminen sekä ihmisten erilaisuuden arvostaminen ja hyödyntäminen työyhteisöissä ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitansa.

Marja-Leenalla on pitkä kokemus vaativista asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtävistä Valiolla, jossa näkökulmina asiakkaan ymmärtämiseen olivat markkinointi, myynti, tuotekehitys ja kansainväliset toiminnot. Organisaatiomuutosten pyörteet ovat tuttuja, eivätkä vaikeatkaan työelämän kokemukset ole vieraita, mistä syystä CxO:n missio parantaa suomalaista johtamista ja vaikuttavuutta tuntuu erityisen merkitykselliseltä.

Koulutukseltaan Marja-Leena on ratkaisukeskeinen työnohjaaja (Story), RMP motivaatiovalmentaja, NLP Trainer, KTM. Lue lisää kokemuksestansa ja osaamisestansa LinkedIn’stä.

Marja-Leenan saa parhaiten kiinni sähköpostilla marja-leena.tikkanen@cxopro.fi tai 045 311 4056.

Marja-Leena Tikkanen
CxO Professional kehitystunnustelija

Valikko