Vehon johtoryhmä viritti yhteistoimintaansa vaikutusvoimaretriitissä

“Heittäytyminen ja nauru virittivät johtoryhmämme aikaisemmin kokemattomalle toistemme tuntemisen syvyydelle”

Veho Oy Ab:n konsernin johtoryhmä kokoontui päiväksi kehittämään yhteistoimintaansa. Aiheena oli jokaisen henkilökohtaisen vaikutusvoiman ja sitä kautta koko johtoryhmän toiminnan vaikuttavuuden tehostaminen. Päivää luotsasi Toni Hinkka CxO Professional Oy:stä.

Ruotsin ja Baltian maiden liiketoimintojen johtaja Kenneth Nyman:

Ensimmäiset puoli tuntia olivat ratkaisevia. Vehon konsernin johtoryhmän vaikutusvoimapäivässä meidät laitettiin heti tekemää ja se suorastaan pakotti meidät heittäytymään mukaan.

Myös naurulla on taipumus laukausta sopivasti viritetyt tilanteet. Vaikka tunnemme kollegoidemme kanssa vuosien jälkeen erittäin hyvin, nyt vetovastuussa olleen Toni Hinkan johdolla päästiin sellaiselle tuntemisen syvyydelle, jossa emme ole aikaisemmin olleet. Ero aikaisempiin kokouksiimme näkyi eritoten tunnetasolla; nyt keskustelimme tosissamme ja samalla ymmärsimme miten kommunikoimme. Ymmärrän myös huomattavasti paremmin, miksi ja miten muut johtajakollegani menestyvät.

Vaikutusvoimapeli sopi päivään erinomaisesti ja konretisoi heittäytymisen. Peli onkin jo pakattu mukaan seuraavaa Baltian strategiapäiväämme varten.

Lähdimme kaikki päivästä erinomaisella fiiliksellä. Mistä yleensä tietää, että päivä on onnistunut? Siitä, kun kotimatka menee kollegoiden kanssa puhelimessa päivän antia innoissaan kerratessa.

Kenneth Nyman

Valikko