Johtoryhmän CxO Vaikutusvoima™ -koulutuksen sisältö

Johtoryhmän jäsenelle

Jokaiselle tehdään CxO Vaikutusvoima™ -profiili, joka puretaan henkilökohtaisesti ennen koulutuspäivää. Profiilissa on kaksi osaa: itsearvio ja muiden vaikutelma henkilön vaikuttavuuden osa-alueista. Profiloinnin painokertoimet perustuvat tuhansien vastaajien dataan.

Profiili paljastaa kunkin henkilökohtaista vaikutusvoimaa vahvistavat ja heikentävät asiat. Vaikutusvoimaprofiilin avulla jäsen hahmottaa, mistä oma kehittyminen kannattaa aloittaa.

Johtoryhmälle

Koulutuspäivässä tarkastelemme profiloinnin tuloksia myös ryhmätasolla: miten johtoryhmän arvio vaikuttavuudestaan eroaa muun organisaation arviosta. Saamme näkemyksen siitä, mitä johtoryhmän viestinnässään ja toiminnassaan tulee parantaa esimerkiksi halutun organisaatiokulttuurin kannalta.

CxO Vaikutusvoima™ -peli

Pelin avulla vahvistetaan oppimista kokemuksellisesti. Jokainen harjaannuttaa havainnointikykyään sekä saa ja antaa palautetta toisten vakuuttavuudesta. Kouluttajat antavat myös jokaiselle perusteltuja havaintoja kunkin vaikutusvoiman ilmenemisestä pitkin päivää.

Pienet ryhmät mahdollistavat havainnoinnin ja henkilökohtaisen palautteen. Vuorovaikutus, keskustelu ja tekeminen ovat tärkeässä roolissa, samoin positiivinen henki ja kannustus. Päivän aikana jokainen koostaa omaa harjoituspäiväkirjaansa, mikä varmistaa sen, että syntyneet oivallukset jäävät elämään ja niihin voi palata myöhemminkin.

Premium-paketin valitessanne jokainen osallistuja saa mukaansa pelin kotiinviemisiksi. Katso koulutuspaketit täältä.

Päivän kulku (esimerkki Professional-toteutuksesta)

  • CxO Vaikutusvoima™ -profiili
  • Profiilien purku ryhmässä (1h)
  • Vaikuttamisen tieteelliset perusteet (1h)
  • CxO Vaikutusvoima™ -pelisessio (1h)
  • Videoharjoitus ja syväpalaute (1 h)
  • Valittujen ominaisuuksien syväkäsittely (1h)
  • Esiintymisklinikka: puhe ja ääni (1h)

Koulutuspaikka, ateria- ja tilajärjestelyt sovitaan toimeksiantokohtaisesti.

Kaikissa koulutuskysymyksissä: ota yhteyttä marja-leena.tikkanen@cxopro.fi tai 045 311 4056

Tilaa Keynote -puheenvuoro omaan tilaisuuteesi

Vaikutusvoima-koulutusta saa myös ns. Keynote -puheenvuorona, juuri omaan tilaisuuteesi sopivan mittaisena pakettina, kesto 20 min–2 h.

Katso lisätiedot täältä »

Valikko