Tilaa tilaisuuteesi innostava puheenvuoro johtoryhmällesi, hallitukselle tai muulle erityiselle ryhmälle. Ryhmän koko voi olla 3–500 henkilöä. Puheenvuoron pituus 20 min–2 h.

Lähtökohtana on aina ihmislähtöinen johtaminen: Johtajan tärkein tehtävä on saada johdettavansa onnistumaan. Samalla myös johtaja onnistuu ja organisaatio saavuttaa tavoitteensa.

Keynote -puheenvuoro voi liittyä esim. seuraaviin aiheisiin:

  • Miten johtajana lisään luottamuksen ilmapiiriä?
  • Miten johtajana saan viestini paremmin perille?
  • Miten saan johdettavani mukaan ja innostumaan?
  • Miten saan johdettavani loistamaan?
  • Työilo takaisin – miten johtajana tunnistan ja ennaltaehkäisen tuottavuuden tappavan, narsistisesti käyttäytyvän henkilön tuhotyöt organisaatiossani?

Hinta

Hintaan vaikuttaa tilaisuuden maantieteellinen sijainti. Pääkaupunkiseudulla hintahaitari n. 600‑3200 € + alv. Hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti: Ota yhteyttä palvelu@cxopro.fi tai 045 311 4056.

Keynote -referenssejä

Toni on ollut pitämässä puheenvuoroja mm. Helsingin Ekonomit Heittäydy vaikuttamaan (2018), Vuoden Nuori Johtaja -palkintotilaisuuksissa (2014–2016) ja Suomalaisen johtamisen päivillä (2014) sekä lukemattomissa asiakas- ja organisaatiokohtaisissa tapahtumissa.

Toni Hinkka

Toni on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään omaa vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin ja asiantuntijoihin. Hän on sujuvasanainen kouluttaja ja esiintyjä. Tonin motto on ”tosissaan muttei totisena.” Hän on monille mediasta tuttu (mm. Vaikuttamisen taito 40-osainen vlogisarja). Business FM-radiokanavalla on alkamassa radio-ohjelma “Karisma”, jossa Toni toimii asiantuntijana.

Toni on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja johtamisen kehittämisen puolestapuhujana.

Valikko