Share |

Henkilökohtainen CxO Karismaprofiili

Helppokäyttöisen verkkopohjaisen itsearvioinnin avulla voit selvittää, millaisena pidät henkilökohtaista vakuuttavuuttasi. Löydät itsearvioinnin avulla tuotetusta CxO Karismaprofiilista vaikuttavuutesi vahvat ja heikot kohdat sekä vertailun yli tuhannen vastaajan viiteryhmään. Seitsemänsivuisen profiilin lopussa on harjoituspäiväkirja, joka ohjaa sinua valitsemiesi ominaisuuksien kehittämisessä eteenpäin.

Otoskuva esimerkkiprofiilista:

TH_karismakuvaaja_ja_taulukko_3.0.png

Indeksi on henkilön itseohjaus painotettuna kaikkien arvioinnin tähän mennessä tehneiden tärkeysarvion keskiarvolla. Henkilö voi suhteuttaa oman karismansa kaikkiin profiilin tehneisiin kokonaiskarismaindeksillä. Esimerkkihenkilön kokonaiskarismaindeksi on 9 % pienempi kuin vastaajilla keskimäärin. Kokoa merkityksellisempää on muoto, ja löytää sieltä itselle merkitykselliset asiat kehitettäväksi.    

Miten ja mitä maksaa?

Kun haluat arvioida henkilökohtaisen karismasi ja saada henkilökohtaisen CxO Karismaprofiilisi, osta se CxO Shopista. Henkilökohtaisen CxO Karismaprofiilin hinta on 73 € + alv 24%. Profiili sisältää vahvuutesi ja heikkoutesi sekä vertailun viiteryhmään.