Sinulle, joka haluat oppia vaikuttamaan myös tunteen tasolla

Viestinnässä sanojen merkitys on alle 10 %. Timanttinenkaan asiaosaaminen ei yksin riitä vakuuttamaan. Se, miten viestit ratkaisee. Kun haluat kehittää vaikuttamisen taitoasi ja

 • saada osaamisesi ja ideasi vahvemmin esille,
 • lisätä luottamusta,
 • saada kuulijasi innostumaani asiastasi,
 • löytää luontaiset vahvuutesi vaikuttajana,
 • kasvattaa varmuuttasi ja rauhallisuuttasi viestijänä tai
 • tulla vahvaksi vaikuttajaksi.

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Vaikutusvoima eli karisma on enemmän kuin vaikuttava esiintymistaito. Vaikutusvoima on taito olla oma itsensä. CxO Vaikutusvoima™ on käytännönläheinen malli ja profilointityökalu. Henkilökohtainen kehitysohjelma takaa onnistumisesi. Valitse CxO kehittymiskumppaniksesi.

Seuraavat koulutukset – ilmoittaudu heti, paikkoja rajoitetusti!

torstai 20 elokuun
tiistai 22 syyskuun
No event found!
Kiinnostaako koulutus itsellesi tai tiimillesi? Ole yhteydessä palvelu@cxopro.fi tai 044 306 3949.

CxO Vaikutusvoima™ -profiili on ainutlaatuinen pohja kehittymiseesi

Henkilökohtaisesta profiistasi näet vaikutusvoimasi vahvuudet ja kehittämiskohteet. Se koostuu kahdesta osasta: itsearvioinnista ja muiden sinusta saamasta vaikutelmasta. Kaikki ominaisuudet ovat sellaisia, joihin voit itse omalla toiminnallasi vaikuttaa. Tähän mennessä noin 2500 ihmistä on arvioinut oman vaikuttavuutensa ja noin 1000 ihmistä on arvioinut jotakuta muuta.  Lue lisää CxO Vaikutusvoima™ -profiilista»

CxO Vaikutusvoiman kahdeksan ulottuvuutta

Toiminnallisessa pelissä harjoittelet ja saat henkilökohtaisia vinkkejä

Pelissä opit havainnollisesti, millaisista tekijöistä vaikuttamisen taito koostuu. Pienryhmän luottamuksellisessa ilmapiirissä saat kannustavaa palautetta kanssapelaajiltasi sekä kouluttajien konkreettiset ja perustellut vinkit. Pelaajien vaikuttavuus vahvistuu kierros kierrokselta. Esimerkiksi puheen kanssa ristiriitaisten kehon viestien korjaamiseen usein riittää se, että tiedostaa asian. Moni on löytänyt itsestään uusia piirteitä ja yllättynyt positiivisesti.

Koulutuksen sisältö (9–17)

 • Esittäytyminen, tavoitteet ja odotukset
 • Mihin vaikuttamisen taito perustuu?
 • CxO Vaikutusvoima™ -profiilin purku
 • Vaikutusvoiman osa-alueet

Lounas klo 12-13

 • Vaikuttamisen taito -pelisessio, palaute ja henkilökohtaiset neuvot
 • Esiintymisen pikaklinikka
 • Oivallukset, jatko-ohjeistus, palaute

(sis. aamu- ja iltapäiväkahvit ja buffet-lounaan)

Kehityssuunnitelma ja verkko-oppimisympäristö juurruttavat oppimaasi

Päivän aikana koostat omaa kehityssuunnitelmaasi. Saat lisäksi käyttöoikeuden CxO Vaikutusvoima™ -verkkokurssiin kolmeksi kuukaudeksi. Se sisältää koulutuspäivän materiaalin lisäksi mm. Toni Hinkan Karisma — 30 keinoa parantaa henkilökohtaista vaikuttavuutta -kirjan (2015) sekä runsaasti muuta materiaalia vakuuttavuuden osa-alueista ja vinkkejä niiden kehittämiseksi.

Koulutuspäivän hinta ja paikka

Koulutus pidetään Vantaan Technopoliksessa lentokentän lähellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, vaikka tulisit kauempaakin.

Koulutuspäivän (klo 9–17) hinta on 870 € + alv. Se sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit ja buffet-lounaan, koulutuspäivän materiaalin sekä kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden CxO Vaikutusvoima™ -verkkokurssiin.

Oletko valmis tekemään vaikutuksen? Ilmoittaudu ottamalla yhteyttä palvelu@cxopro.fi tai 044 306 3949.

Kouluttajat

Toni Hinkka

Toni on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään omaa vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin ja asiantuntijoihin. Hän on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja innostavana puhujana vaikutusvoimaan ja ihmislähtöiseen johtamisen liittyen.

Valikko